Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Black Madonna pokrenula "We Still Believe" radio

Prva epizoda bit će dostupna na njezinoj web stranici 19. srpnja

  • Mixmag
  • 15 July 2019
Black Madonna pokrenula "We Still Believe" radio

Bivša Mixmagova DJ-ica godine, The Black Madonna, otkrila je da pokreće vlastitu radio platformu pod nazivom We Still Believe Radio, kako bi obilježila kontinuirani razvoj svog branda i labela.

Sve epizode i trackliste bit će učitane na njezinoj web stranici, a prva epizoda bit će dostupna 19. srpnja. Kako je objavljeno u priopćenju, emisije će se baviti svime, od "diska do techna do housea i natrag, možda će se putem zaustaviti uz malo drum&bassa."

"Volim radio. Zapravo, naučila sam DJ-irati još u eteru radija na koledžu i dan danas, nakon svih tih godina, razgovarati sa svima vama preko radija mi je nevjerojatno uzbudljivo iskustvo", otkrila je Black Madonna i dodala: "Tako daaaaaa, izvan sebe sam od uzbuđenja što mogu najaviti pokretanje moje vlastite radio emisije We Still Believe, s globalnim FM signalom".

"Nove epizode emitirat će se tjedno diljem svijeta, a sve epizode dostupne su na mojoj web stranici od petka 19. srpnja", nastavila je. "Čut ćete najnovije i najbolje stvari u plesnoj glazbi, najbolje mixeve koje sam iskopala samo za vas. Predstavljat ću ih osobno, možda uz posebnog gosta ili dva. Slušajte u eteru ili online, ali što god radili, ne mijenjajte stanicu!", zaključila je The Black Madonna.

Inače, ove veljače DJ-ica je objavila da je postala ambasadorica za Help Refugees, humanitarnu organizaciju koja pruža pomoć izbjeglicama diljem Europe i Bliskog istoka nudeći im hranu i smještaj.

The Black Madonnu u regiji možete čuti live na SuncéBeat festivalu koji se od 24. do 31. srpnja održava u Tisnom na Murteru.

Load the next article
Loading...
Loading...