Menu
Home Novosti Menu
Novosti

BPM Supreme ima novu platformu sa samplovima koja je će obogatiti vašu produkciju

Pretplata na novi servis će, među ostalim, uključivati besplatni pristup samplovima i efektima

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 January 2020
BPM Supreme ima novu platformu sa samplovima koja je će obogatiti vašu produkciju

BPM Supreme predstavio je novu platformu, BPM Sounds u sklopu koje svojim pretplatnicima nudi čitav niz novih samplova i zvukova. Platforma će omogućiti glazbenicima svih razina vještina da sudjeluju u stvaranju glazbe, kreativnom DJ-iranju i glazbenoj produkciji, a lansiranje cijelog projekta očekuje se u ljeto 2020. godine.

Kao dio usluge korisnici će dobiti pristup velikom izboru samplova, zvukova, efekata, loopova i one shotova i to sve bez naknade.

Mike Acosta, direktor Sounds Designa za BPM Sounds, rekao je: “BPM Sounds je za autore glazbe svih vrsta i svih razina vještina. Bez obzira jeste li DJ koji želi dodati instrumentalu neku vokalnu dionicu za scratchanje, ili ste DJ koji želi editirati ritam kako bi stvorio savršen tempo, BPM Sounds nudit će sve potrebne alate.”

BPM Sounds library uključivat će analogne i digitalne synthove, akustične, elektroničke samplirane i sintetizirane bubnjeve, gitare, vokale, efekte i glazbene stemove. Na raspolaganju će biti i različiti žanrovi kao što su hip hop, techno i reggaeton.

BPM Sounds nudi i 25 besplatnih pretplata za one koji se pretplate na njihov newsletter.

Posjetite BPM Supreme za više informacija.

Load the next article
Loading...
Loading...