Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Paco Osuna ove subote na magičnoj lokaciji Dvorca Lukavec pored Zagreba

Vodimo vas na novo izdanje BSH evenata smještenih na neobičnim lokacijama, ovaj put u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa

  • Mixmag Adria I Foto: BSH events press
  • 17 September 2020

Nakon evenata na Medvedgradu, Trsatskoj Gradini, Pulskom Kaštelu i zagrebačkom aerodromu, BSH nas vodi na sljedeću party postaju. Ovaj put je riječ o Dvorcu Lukavec pored Zagreba gdje će se ove subote, 19.9. održati party u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa.

Glavni headliner je Paco Osuna, dobro poznati španjolski DJ i producent koji je već godinama u vrhu elektronske underground scene a osim njega na eventu nastupaju i Tom Bug, Yakka, Pablo Panda, Aldo Morro, Vedran Car, San Pacho i NOIDE.

Prijevoz do partya i sa partya organiziran je posebnim shuttle busevima iz Zagreba koji će kretati sa shuttle bus transportation zone smještene na istočnom parkiralištu zagrebačkog velesajma. Barokni dvorac udaljen je 17km od Zagreba a prijevoz busevima uključen u cijenu ulaznica. Party počinje u 17h i traje do 5 ujutro, što znači da nas očekuje 12 sati elektronske poslastice. Stage će biti pozicioniran ispred dvorca na način da će sam dvorac biti korišten kao pozadina za stage i light show.

Ulaznice su dostupne putem entrio.hr sustava online kao i na svim entrio.hr prodajnim lokacijama. I mi vas vodimo na party, više informacija potražite na našem Facebook i Instagram profilu. Treba napomenuti i da će se event održavati uz poštivanje epidemioloških mjera, a sve sudionike pozivamo na odgovorno ponašanje

BSH events je organizacija koja se specijalizira za organizaciju događaja na neobičnim lokacijama a neke od njih možete vidjeti i na fotografijama u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...