Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Od danas kreću ekskluzivne premijere Exitovog Life Streama

Riječ je o projektu realiziranom u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda a u kojem su sudjelovala neka od najvećih imena elektroničke scene

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook/Exit press
  • 17 September 2020
Od danas kreću ekskluzivne premijere Exitovog Life Streama

Nakon četiri fantastična dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, Exitov Life Stream, projekt realiziran u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu, imat će i svoju ekskluzivnu online premijeru. U dva produžena vikenda, od 17. do 20. i od 24. do 27. rujna premijerno će se prikazati nastupi nekih od najvećih imena elektroničke scene koji su prethodni vikend nastupali na mts Dance Areni. Među njima su Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Paul van Dyk, Ofenbach, Mahmut Orhan, Satori live, Black Coffee i mnogi drugi. Live izdanje Life Streama, tijekom kojeg su snimljeni svi nastupi, održano od 3. do 6. rujna u Novom Sadu i pohvaljeno je od strane Kriznog stožera zbog pridržavanja svih sigurnosnih mjera zbog pandemije koronavirusa.

Prvi teaser, nastup Charlotte de Witte, koji je premijerno emitiran u subotu, dostigao je više od pola milijuna pregleda u svega nekoliko dana pa ne čudi što je taj nastup snažno odjeknuo u svjetskoj glazbenoj industriji, kako zbog jedne od najspektakularnijih produkcija ove godine, tako i činjenice da, dok je većina svjetskih festivala ove godine publici ponudila virtualna izdanja, EXIT je među rijetkima uspio realizirati punokrvni live event.

Snimke će uvijek počinjati simbolično u 20:20, svi streamovi kao i detaljna satnica moći će se pratiti na službenoj web stranici, YouTube kanalu i Facebook stranici EXIT festivala, kao i na sajtu Life Streama. Tijekom online izdanja emitirat će se video materijali i poruke koje govore o ekološkoj misiji projekta i radu Svjetskog programa za hranu Ujedinjenih naroda, dok će između nastupa biti predstavljene i brojne kulturne i turističke znamenitosti Novog Sada i Srbije. Također, publika će biti pozvana da donira direktno Svjetskom programu za hranu Ujedinjenih naroda putem njihovih zvaničnih stranica.

Load the next article
Loading...
Loading...