Menu
Home Novosti Menu
Novosti

BSH Island se vraća na Zrće; predstavljen cijeli line-up

U Noa Beach Club dolaze ARTBAT, Archie Hamilton, waFF, ANOTR, East End kao i domaće DJ snage

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 June 2022
BSH Island se vraća na Zrće; predstavljen cijeli line-up

BSH Island se vraća na plažu Zrće na otoku Pagu od 29. lipnja do 3. srpnja nakon iznimno uspješnog izdanja iz 2021. Ovogodišnji još veći i bolji event uključuje line-up s imenima kao što su ARTBAT, ANOTR, East End Dubs, Prunk, Rossko, Seb Zito, Archie Hamilton, Ben Sterling, Dennis Cruz, Paco Osuna, wAFF, Manda Moor...

Mjesto radnje je Noa Beach Club, jedan od najboljih klubova u regiji, koji će ponovno biti poprište sparnog popodnevnog plesa, sunset sessionsa i mnoštva kasnonoćnih partyja.

Ove godine će neki od najboljih svjetskih DJ-eva i party programa preuzeti event, a među velikim novim dodacima je poseban ANTOR-ov Main Stagea takeover u subotu 2. srpnja. Noa Beach Club predstavit će hvaljeni ukrajinski techno dvojac ARTBAT a ekipa iz Do Not Sleepa ugostit će dub tech i minimal kraljeve East End Dubs, Prunk, Rossko i Seb Zita u četvrtak. Za petak Kaluki najavljuje Archie Hamilton b2b wAFF, plus nastupe imena kao što su Ben Stirling, Manda Moor i Pirate Copy. U subotu BSH predstavlja Španjolce Dennisa Cruza i Paca Osunu s Blackchildom i Pablom Pandom. U petak će se održati i posebni nastupi u After Beach Areni uz Maskery i Noide, dok E3ast Music ugošćuje after-hours s MAQOSSA-om i gostima, a u subotu je NOZZO koji je domaćin After-hoursa a sviraju Tomi & Kush plus gosti.

Ulaznice se mogu nabaviti OVDJE a u nastavku pogledajte aftermovie iz 2021.

Load the next article
Loading...
Loading...