Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Charlotte de Witte ima novi EP, 'Asura'

Kompilacija od tri pjesme izašla je na njezinom labelu, KNTXT

  • Mixmag I Foto: MARIE WYNANTS
  • 11 October 2021
Charlotte de Witte ima novi EP, 'Asura'

Belgijska techno DJica Charlotte de Witte objavila je novi EP, 'Asura' na svom labelu KNTXT.
EP ima tri stvari koje očitavaju njezine psihodelične utjecaje. 'Asura' je techno, bass i acid stvar, dok 'Soma' dodaje još bubnjeva i psihodelije u mix. Posljednja pjesma nastavlja sa još žešćim technom i acidom kako bi se zaokružila ta high energy kompilacija napravljena za rave.
Prije 'Asure' objavila je remiks koji je napravila s Enricom Sangiulianom i to trance klasika 'The Age Of Love', koji je službeno izašao u kolovozu ove godine.
A evo što de Witte kaže o izdanju: "S Asura EP-jem pokušavam vam dati mali uvid u moje glazbene utjecaje vraćajući se svojim korijenima. Govorimo o mladoj Charlotte koja se prije otprilike 12 ili 13 godina prepustila svijetu elektroničke glazbe odlaskom na svoje prve rejvove i underground klubove. Od electra i techna, preko acida i hardcorea do psytrancea, ovaj EP koketira sa zvučnim pejzažima tih stilova.”
Izdanje je izašlo na njezinoj etiketi, KNTXT - koju je de Witte značajno aktivirala u posljednjih nekoliko mjeseci, uključujući mjesečni KNTXT Residency Mix i KNTXT Active.
‘Asura’ je dostupna digitalno i putem vinila - kliknite OVDJE za kupnju.

Load the next article
Loading...
Loading...