Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Enrico Sangiuliano

Talijanski DJ i producent otkriva koje to tri stvari obavezno pušta tijekom svog seta

  • Ela Radić I Foto: Keir Ferguson (Bigfoot)
  • 30 November 2019
My Top 3 Essentials: Enrico Sangiuliano

Nakon što je održao niz nevjerojatnih all-nighter setova u svom rodnom Milanu i u legendarnom Mixed Munich Artsu, Enrico Sangiuliano predstavlja svoj novi koncept, SOLO. Ideja mu je, kaže, stvoriti nešto što će prepoznati njegove talente kako kurirati neki event i učiniti ga svojim. Slično kao i na njegovu uspješnom albumu “Biomorph”, svirat će od početka do kraja pokazujući svoje DJ sposobnosti, snalaženje u mnoštvu žanrova i tempa čime će istaknuti jedinstven, raznolik zvuk koji posjeduje. A koje to tri stvari svaki taj DJ set mora imati, Enrico otkriva za Mixmag Adriju, uoči nastupa u klubu Yalta u Sofiji.

1. CEREBRAL - TITAN (BASTINOV REMIX)

2. ALTINBASS - FLOWS

3. COSMIC BOYS - TRIDENT

m: Zašto baš te tri stvari?

ES: Inače su mi esencijalne stvari u mojim setovima one koje sam produciram, ali ako gledam van te liste, onda su to definitivno ove tri koje sam naveo. Njih sam baš izvrtio u zadnje vrijeme.

m: U kojem trenu seta ih puštaš?

ES: To su tri različite stvari koje se mogu uklopiti u različite dijelove noći. “Titan” je sjajna atmosferična stvar s čvrstim, strukturiranim grooveom. “Flows” je zabavna, trippy stvar koja vas vodi ravno u vortex a “Trident” je kotrljajući vlak koji puštam kad želim da se publika razbaca na podiju.

m: Kako publika reagira na njih?

ES: Izgleda da im se sviđaju :)

Load the next article
Loading...
Loading...