Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Charlotte de Witte najavljuje novi live stream, ovaj put iz Budve

Stream je na rasporedu u četvrtak, 24.9., s početkom u 20.20h

  • Mixmag Adria I Foto: Marie Wynants/Press
  • 23 September 2020
Charlotte de Witte najavljuje novi live stream, ovaj put iz Budve

Belgijska techno zvijezdaCharlotte de Witte najavljuje ekskluzivni live stream u sklopu svoje serije New Form. Stream je na rasporedu 24. rujna s početkom u 20:20 CET a dogovoren je u suradnji s novim projektom Exit festivala InfinitX - koji kombinira najveća glazbena imena s najljepšim mjestima iz cijelog svijeta - i uz podršku Beatporta.

Ovaj put stream ide s Tvrđave Mogren u Budvi, u Crnoj Gori. To je austrougarska utvrda sagrađena 1860. godine na stijenama, s prekrasnim pogledom na Jadransko more i savršenim pogledom na sunce dok tone u horizont. Pružit će zadivljujuću i eskapističku kulisu za Charlottein jedinstveni miks.

Sve utjecajnija Belgijanka ove je godine zauzeta unatoč pandemiji, a njezin nas nadolazeći EP “Rave On Time” podsjeća na radosti boravka u klubu. EP koji izlazi na Charlotteinom labelu KNTXT, bit će moguće kupiti na Beatportu kad krene livestream. “Rave On Time” opet pokazuje suptilnu evoluciju njezinog stila dok na njemu povezuje mračni techno, acid i rave sa svojim mističnim ambijentom i stilskim osjećajem za dizajn zvuka. Charlotte i KNTXT također će nuditi i ekskluzivni merch tijekom prijenosa uživo, koji će biti dostupan na ograničeno vrijeme.

Stream će biti dostupan na sljedećim kanalima:

Facebook: Charlotte de Witte, Exit Festival, InfinitX i Beatport
Web: Life Stream (Exit) i Beatport
YouTube: Charlotte de Witte, Exit Festival, InfinitX i Beatport

Load the next article
Loading...
Loading...