Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Chemical Brothers pokrenuli Radio Chemical uz dub mix

Nova postaja Chemicalsa predstavljat će njihove glazbene favorite i artiste koji ih inspiriraju

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 11 March 2021
Chemical Brothers pokrenuli Radio Chemical uz dub mix

Chemical Brothers pokrenuli su novu umjetničku postaju nazvanu Radio Chemical na Sonos Radio HD-u. Radio Chemical predstavljat će glazbene favorite i artiste koji inspiriraju ovaj dvojac.
Prva epizoda emitirana je u petak, 5. ožujka, s posebnim ‘Dub Mixom’, a taj su glazbeni stil Chemicalsi nazvali “stalnom inspiracijom za ono što je moguće u studiju”.
Rekli su: “Uzbuđeni smo što ćemo vam predstaviti odabir neke od naše omiljene glazbe - duboko smo kopali po našim zbirkama ploča. Nadamo se da ćete naći nešto za sebe, kad god da se uključite u stream. Nastavite slušati ekskluzivne DJ mikseve koji će istražiti neke od naših glazbenih strasti. Što se tiče našeg prvog “in dub mixa”, on kanalizira našu ljubav prema dubu, gdje su temelj bubanj i bas, a vodeći instrument mikser, gdje je delay jednako uzbudljiv kao i neki iskreni tekst. Ova glazba pomiče granice onoga što se može učiniti pomoću multi tracka i primjene eha, eq-a i faze. Stalna nam je inspiracija za ono što je moguće u studiju i što postoji bezbroj načina na koje možete interpretirati stvar.”
Miks uključuje glazbu izvođača kao što su King Tubby, Dub Syndicate i Sir Horatio.

Pročitajte i ovo: The Art of... Chemical Ed & Chemical Tom

Radio Chemical emitirat će se putem Sonos Radio HD-a, bez reklama, s pristupom na zahtjev u arhivi zvučnog sustava Sonos, u aplikaciji Sonos te na Mixcloudu.
Osim Chemicalsa, svoje stanice imaju i D’Angelo, FKA Twigs i Björk.
Prvu epizodu Radio Chemicala poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...