Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Clubify vam dovodi klubove, festivale i DJ-eve kroz inovativnu live stream platformu

Projekt kreće danas, s klubom EGG London kao prvim u nizu partnera

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 May 2020
Clubify vam dovodi klubove, festivale i DJ-eve kroz inovativnu live stream platformu

Clubify predstavlja inovativnu live stream platformu kroz koju će svojim korisnicima u domove dovesti klubove, festivale i DJ-eve. Platforma se lansira danas, 29. svibnja, s klubom EGG London kao prvim partnerom. Novi klubovi, umjetnici i eventi dodavat će se svaki tjedan.
Clubify je prva platforma u sklopu UNIFY Grupe koja nudi i još novih projekata - Gigify (za live nastupe), Yumify (za hranu i ugostiteljstvo) i Artify (za umjetnike, galerije i muzeje). Clubify će surađivati s noćnim klubovima, DJ-evima, diskografskim kućama, festivalima i drugima sa ciljem pružanja širokog spektra virtualnog party doživljaja.

Višekanalna platforma, Clubify funkcionirat će po principu pretplate ili videa na zahtjev, a iznos od pretplate transparentno će se preraspodijeliti za potrebe očuvanja glazbene industrije.

U objavi za mediji piše: “Kao što je poznato, širenje virusa COVID-19 u vrlo je kratkom vremenu dovelo cijeli svijet u izvanrednu situaciju i sve nas zaustavilo. Čudno je vrijeme za sve ali posebno je teško za svima nama iz kreativne industrije jer je pred nama neizvjesna budućnost. U želji da nam pomognu u spašavanju scene, iz Clubifya su pronašli način kako da podrže industriju elektroničke glazbe - donoseći vam u domove iskustvo kluba”.

Clubifyjeva live-stream platforma kreće danas, 29.5. u 22h (BST), s londonskim EGG-om. Ako želite sudjelovati u prvom live-streamu, kliknite - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...