Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Colin Benders besplatno dijeli 4000 primjeraka vinila “Floaty Things”

Povod je lansiranje njegovog novog labela Hiss & Hertz Records

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 13 October 2020
Colin Benders besplatno dijeli 4000 primjeraka vinila “Floaty Things”

Kad se sve uzme u obzir, ovo je bila izuzetno produktivna godina za svestranog nizozemskog umjetnika i maestra modularnog syntha, Colina Bendersa. Međunarodno poznat po svojim virtuoznim live nastupima u nekim od najcjenjenijih dvorana i festivala diljem Europe (od Berghaina, Gashoudera, Melkwega i De Marktkantinea do HYTE-a, Awakeningsa, Loveland Lakea i Mysterlanda) iznenadna stanka u turneji uslijed izbijanja virusa Covid-19 početkom ove godine, omogućila je Colinu da uživa duže vrijeme u studijskom radu i sličnim glazbenim pothvatima.
Aktivirajući svoju rastuću zajednicu Modular Mayem na Discordu još u ožujku kako bi se popularizirao, i sa izvanrednih 300 i više sati originalne glazbe snimljene od početka lockdowna u Nizozemskoj, Colin sada pokušava vratiti nešto svojoj vjernoj grupi obožavatelja i modularnoj zajednici općenito, nudeći nevjerojatnih 4000 kopija vinila njegovog debi EP-ja “Floaty Things”.

Odlični trodijelni paket, u kompletu s preko četrdeset minuta hipnotičke modularne zvučne kulise i slasnog analognog eksperimentiranja, “Floaty Things” dugo je očekivani Colinov debitantski EP na njegovom novom labelu Hiss & Hertz Records. Dostupan je isključivo na vinilu, s shippingom koji kreće početkom studenog, besplatnu kopiju (dostava se naplaćuje) možete naručiti putem službenog weba labela Hiss & Hertz.
Obraćajući se svojoj zajednici o lansiranju labela i velikom darivanju vinila, Colin je rekao: “Godina 2020. je poput neke divlje vožnje, još od samog početka, ali zahvaljujući svima vama zauvijek ću se moći osvrtati na vrlo pozitivan period u inače duboko uznemirujućoj godini. Ne mogu vam svima dovoljno zahvaliti na tome! Ovo me besplatno dijeljenje može na kraju upropastiti, ali nije me briga. Želim da svi imate ovaj vinil. A ako niste bili dio zajednice Modular Mayhem i prvi put čujete za to, i vi ste zaslužili nešto lijepo.”

Load the next article
Loading...
Loading...