Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Annie Mac objavljuje roman

“Mother Mother” očekuje se u svibnju iduće godine

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 13 October 2020
Annie Mac objavljuje roman

Annie Macmanus, poznatija kao BBC Radio 1 DJ-ica i voditeljica Annie Mac, najavila je svoj debitantski roman “Mother Mother” koji će izdati Wildfire u svibnju 2021. godine. Roman je opisan kao “odvažna priča o odrastanju”, a prati nestanak mlade žene iz Belfasta, Mary McConnell, te očajničku potragu njezinog sina tinejdžera kako bi joj ušli u trag.
Govoreći o romanu, Annie je rekla: “Za pisanje ove knjige trebale su mi dvije godine, a uglavnom je nastala kroz male nalete mahnitog pisanja u rijetkim trenucima mog slobodnog vremena. Cijeli taj proces mi je bio očaravajuć. Usredotočila sam se na teme koje su za mene moćne i osobne: majčinstvo, obiteljske veze, ovisnost, otpornost i snaga žena te 'teflonska veza' koja može postojati između majke i sina. Zauvijek ću pamtiti moja istraživačka putovanja u Belfast i ljude koje sam srela putem. Tako sam zahvalna što sam dobila priliku objaviti ovu knjigu i nadam se da će na neki način pokrenuti čitatelje, pa i ostati neko vrijeme s njima.”

Pročitajte i ovo: 22 umjetnika koja su oblikovala prošlo desetljeće

Ella Gordon, senior urednica u Wildfireu, o knjizi je rekla: “Svi znamo Annie kao nekoga tko odaje toplinu, skromnost, autentičnost ali i najoštriju intuiciju kada je riječ o kreativnom izražavanju. Stoga nas ne bi trebalo iznanaditi da je uspjela napisati knjigu kao što je “Mother Mother”, koja je toliko moćna, ljudska i emotivna da sam doslovno plakala pri svakom pročitanom draftu. Tako smo uzbuđeni što ćemo predstaviti svijetu Annie Macmanus, autoricu.”

Knjigu možete naručiti - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...