Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE 2. i 3. RUJNA NA PAGU

Prva hrvatska glazbena konferencija nakon početka pandemije okuplja svjetske stručnjake među kojima je i Mixmag Adria

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 31 August 2021
CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE 2. i 3. RUJNA NA PAGU

Hrvatska je ovog ljeta središte festivalske industrije u Europi. Strogo se pridržavajući propisanih epidemioloških mjera održani su brojni festivali koji su okupili više desetaka tisuća posjetitelja. Neki od organizatora tih festivala, te BSH Events i Noa Grupa odlučili su organizirati CROATIA BEACH MUSIC CONFERENCE, prvu hrvatsku glazbenu konferenciju nakon početka pandemije, a koja će se održati 2. i 3. rujna u Novalji na otoku Pagu. U idućim godinama cilj je da ona postane tradicionalna te ujedno i važan faktor u svijetu festivala i zabave u Europi. Zanimljivost je i to što će se dio konferencije, uz grad Novalju, održati i na plaži Zrće.

“Ideja za ovako važnom konferencijom na koju dolaze dobro nam znani govornici iz glazbenog i festivalskog svijeta nije nova. Pandemija je poremetila planove, no s velikom radošću možemo najaviti prvu konferenciju ovog tjedna u Hrvatskoj!” - otkriva Drago Vukelić iz BSH Eventsa, dok Josipa Žižić iz NOA Grupe ističe: “Cilj konferencije je da kvalitetom govornika i kroz rješenja koja će iz nje proizaći, postane tradicionalna te da Hrvatsku uvrsti na jedno od vodećih mjesta u Europi kad su ovakvi događaji u pitanju!”

U dva dana u Novalji će se okupiti cijenjeni govornici među kojima su; Martin Vega (Amnesia Ibiza), Martin Reitstätter(Event & Touristik Group, AGZ, BGZ), Joe Bašić (Ultra, MPG Marketing Agency), Tom Pasanec (Mixmag Adria, Managing Director), Marco Faraone (DJ/Producer), Nick Yates (Kaluki, Paradise), David Blackgrove (Paradigm, Fisherov manager), Tomo Ricov (Pepermint Agency), Dalibor Oliver Zjačić (Sonus Festival, We Love Sound) te mnogi drugi.

Cilj je među ostalim spojiti ljude iz glazbene industrije i dovesti ih na mjesto gdje oni mogu učiti i dijeliti iskustva s kolegama iz cijelog svijeta. Prvo izdanje održat će se na otoku Pagu koji je ovog ljeta bio glavna festivalska pozornica Europe. Jedna od glavnih tema panela je #Party safe - sigurnosni epidemiološki okvir proveden ovog ljeta na Zrću. HZJZ provodi istraživanje na Zrću s ciljem izrade znanstvene studije clubbing kulture u epidemiološkim uvjetima. #Party Safe program je postigao odlične razultate ove godine u sigurnosnom smislu. Između HZJZ i NOA grupe postignut je sporazum o izradi najveće znanstvene studije na tom području u svijetu.

Ostale teme su: Kako je Covid-19 zaustavio naše poslovanje i što smo učinili?, Utjecaj pandemije na cijene i partnerstva, Festivali kao kreatori odredišta, Digitalizacija industrije, Umjetnici o pandemiji Covida te Post pandemijski boom kriza u industriji događaja i glazbe.

Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti na e.mail: [email protected]

Loading...
Loading...