Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cypress Hill slave 30 godina svog debi albuma uz limitirano izdanje

Novi remiksevi i animirani video također će biti dostupni

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 18 August 2021
Cypress Hill slave 30 godina svog debi albuma uz limitirano izdanje

Cypress Hill objavljuju prošireno obljetničko izdanje svog istoimenog debi albuma povodom proslave 30. obljetnice. Na albumu će se naći nikad ranije objavljeni remiksi pjesama “How I Could Just Kill A Man” Alchemista i “Hand On The Pump” DJ Muggsa, koji će također biti dostupni kao samostalni singlovi.

Grupa, koju čine B-Real, Sen Dog, DJ Muggs i DJ Lord, također će objaviti novi animirani video za “Pigs”, grubu kritiku policijske korupcije, koji će premijerno biti prikazan 18. kolovoza.

“Cypress Hill” izvorno je objavljen 13. kolovoza 1991., a postao je primjer crossover hip hopa West Coasta iz američkog undergrounda u mainstream pop kulturu. Album je Cypress Hillu donio prvu dvostruku platinastu nakladu stvarajući temelj za prodaju 20 milijuna ploča u svojoj 30 -godišnjoj povijesti.

Cypress Hill su također najavili nadolazeći dokumentarni film u suradnji sa Sony Musicom, “Hits From the Bong”, koji će sljedeće godine biti premijerno prikazan na američkom showtimeu u sklopu njihove proslave '50 Years Of Hip Hop'.

Remiks Alchemista, “How I Could Just Kill A Man”, možete poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...