Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Daft Punk odbili ponudu za nastup na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Nakon razgovora o mogućem nastupu s olimpijskim dužnosnicima, dvojac je ipak odlučio ne sudjelovati

  • Mixmag
  • 26 October 2023
Daft Punk odbili ponudu za nastup na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Daft Punk su odbili ponovno okupljanje za nastup na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. Nakon razgovora s direktorom ceremonije otvaranja igara, Thomasom Jollyjem, počela su se pojavljivati nagađanja da bi elektronički dvojac mogao nastupati. Čak je i Jolly rekao za francuski radio France Inter: “Daft Punk bi bili vrlo sretni da budu dio ceremonije”, prenosi u sortiraparis. Uz to je dodao: “Ne možete ne pomisliti na Daft Punk kada pomislite na međunarodni uspjeh francuskog proizvoda“.

Međutim, Jolly je upravo objavio da se Daft Punk ipak neće ponovno okupiti za otvaranje Olimpijskih igara. “Moji su komentari bili zbunjujući i izazvali su mnoga očekivanja”, objavio je. “Moram pojasniti: nakon razgovora o mogućoj prisutnosti na ceremoniji, odluka grupe je da ne sudjeluje. Poštujem ovu odluku i ispričavam se zbog dvosmislenosti mojih komentara.”

Le Parisien je izvijestio da su se Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo iz Daft Punka sastali s organizacijskim odborom ceremonije prije nekoliko mjeseci, ali ništa nije dogovoreno. Jolly je izjavio za publikaciju: “Okupljanje Daft Punka očito je bila jedna od prvih ideja koje sam imao. Oni su iznimno talentirani i imaju veliku međunarodnu auru. Ali žele li se opet udružiti u vrijeme epiloga svoje karijere, kada su vrlo promišljeno najavili razlaz?”

Ove godine Daft Punk slave 10 godina svog albuma 'Random Access Memories' uz ekskluzivne intervjue i posebno reizdanje. Tako su nedavno najavili i 'Drumless Edition' albuma koji će biti objavljen na vinilu i svim digitalnim streaming platformama 17. studenog, sa singlom 'Within' koji je dostupan za slušanje.

Load the next article
Loading...
Loading...