Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dalaj Lama najavio debi album “Inner World”

Sadrži svete mantre i njegova učenja kroz glazbu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 10 June 2020
Dalaj Lama najavio debi album “Inner World”

Dalaj Lama najavio da će objaviti debi album 6.srpnja, na svoj 85. rođendan. LP “Inner World”, sa 11 pjesama opisan je kao “sveta ponuda mantri i učenja kroz glazbu”, a doći će zajedno s popratnom knjižicom koja objašnjava prednosti njegovog učenja, koju je napisala budistička redovnica Robina Courtin.

Dalaj Lama je o albumu rekao: “Glazba ima potencijal privući mnogo više ljudi, s porukom da je pravi izvor sreće srdačnost i briga za druge. Svrha mog života je da služim koliko mogu. Glazba može pomoći ljudima na način na koji ja to ne mogu”.

“Inner World” bit će objavljen putem Khandro Musica a vizual potpisuju novozelandski umjetnici Ella Brewer i Tiffany Singh. Neto prihod donirat će se socijalnom, emocionalnom i etičkom učenju (SEE učenje), obrazovnoj inicijativi koju je odabrala Dalaj Lamina Gaden Phodrang Zaklada.

Prva stvar s albuma, “Compassion” je upravo objavljena. Sadrži jednu od najpoznatijih molitvi budizma - za koju se kaže da “otvara naša srca i približava nas drugima” - uz umirujuću ambijentalnu podlogu. Polušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...