Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Danny Brown objavljuje novi album “uknowhatimsayin¿”

Na albumu će gostovati Q-Tip, Flying Lotus, Run The Jewels i drugi

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 6 September 2019
Danny Brown objavljuje novi album “uknowhatimsayin¿”

Danny Brown je podijelio vijest da će njegov sljedeći album, 'uknowhatimsayin¿', biti objavljen 4. listopada putem Warp Recordsa.

Na petom studijskom albumu umjetnika iz Detroita, nasljednikom LP-ja “Atrocity Exhibition” iz 2016. godine, reper vješto kombinira svoj žustri hip hop zvuk sa svojim smislom za komediju i dobar ritam.

“Ovo je moja verzija albuma stand-up komedije”, objašnjava Brown. “Većina mojih bliskih prijatelja nisu reperi - oni su komičari i glumci. Zato sam i želio stvoriti nešto što miješa humor s glazbom. Nešto što je smiješno, ali i da nije klasična parodija.”

Istovremeno održavajući svoj smisao za “storytelling” u skladu sa željom za stvaranjem inovativnih demonstracija zvuka, Brown je otkrio i zavidan popis producenata i tekstopisaca koje je angažirao na svom albumu. Ta imena uključuju Flying Lotusa, Run The Jewels, JPEGMAFIU, ikonu Tribe Called Questa, repera Q-Tipa, Blood Orange i još mnogo drugih.

Kako bi promovirao novi album, Danny Brown kreće na dvomjesečnu turneju po Sjevernoj Americi, od 16. listopada do 19. studenog koja će uključivati ukupno 25 gradova.

Uoči objave albuma, Danny Brown podijelio je komični glazbeni video, “Dirty Laundry” koji možete vidjeti u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...