Menu
Home Novosti Menu
Novosti

RanchaTek izdaje novi EP za label Carla Coxa

EP “Defect” trebao bi biti objavljen 1. studenog

  • Mixmag Adria I Foto: RanchaTek Press
  • 3 September 2019
RanchaTek izdaje novi EP za label Carla Coxa

Vladimir Rančić - RanchaTek, srpski DJ i producent poznat po svom specifičnom techno i tech house zvuku, 1. studenog objavit će svoj novi EP “Defect” i to na labelu Carla Coxa, Intec Digital.

“Pa vrteo je stalno i jos vrti po par mojih traka u svojim setovima a onda su se njemu i njegovom A&R-u Jon Rundellu baš svidele trake “Defect” i “Freak” pa su mi ponudili da objavim za Intec Digital”, otkrio nam je RanchaTek.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, RanchaTek je potpisivao za mnoge velike kuće među kojima su i Toolroom, 1605 Music Therapy i Transmit. U ranim fazama producentske karijere, RanchaTek je imao nekoliko Beatport Top 100 stvari te nekoliko izdanja kao No. 1. Godine 2013. došao je na prvo mjesto na Traxsourceu sa stvari “Vagabundos” te na drugo mjesto sa pjesmom “Islas Baleares”.

(RanchaTek i Carl Cox)

Njegove stvari vrtili su razni poznati DJ-evi kao što su Bob Sinclair, Umek, Richie Hawtin, Carl Cox, Cristian Varela, Duke Dumont, Adam Beyer i mnogi drugi. U 2016. godini držao je prvo mjesto na Traxsourceu sa hitom “On The Floor”, objavljenom za Nervous Records, a nakon toga ga je 2017. godine Mixmag uvrstio u Top 15 DJ-eva na Balkanu. Nastupao je u gotovo svim većim klubovima i na festivalima u Srbiji, Njemačkoj, Austriji, Bugarskoj, Makedoniji, Češkoj, Nizozemskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Brazilu… a ove godine je debitirao i na Exitovoj Dance Areni.

Load the next article
Loading...
Loading...