Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Danny Tenaglia organizira fundraising party povodom 60. rođendana

Carl Cox, Seth Troxler i Sharam neki su od desetaka DJ-a koji će svirati na Dannyjevom partyju za UNICEF u suradnji s Beatportom, Gray Areaom i Jukeboxom

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 5 March 2021
Danny Tenaglia organizira fundraising party povodom 60. rođendana

Legenda elektroničke glazbe Danny Tenaglia svoj će nadolazeći 60. rođendan proslaviti na jedini način na koji zna - live stream partyjem za UNICEF. Ovaj vikend, 6. i 7. ožujka, u suradnji s Beatportom, Gray Areaom i Jukeboxom, održat će party s nevjerojatnim line-upom koji uključuje imena kao što su Carl Cox, David Guetta, Chris Liebing, Dubfire, Nicole Moudaber, Seth Troxler, Sharam, Steve Lawler, Victor Calderone i drugi. Strema je besplatan a sve donacije idu UNICEF-u. Ako želite i vi sudjelovati, registrirajte se na http://birthday.dannytenaglia.com/ a prijavom možete osvojiti i nagrade poput potpisanih albuma, majica ali i 5 mjesta na Dannyjevom popisu gostiju.

Jedan od pionira plesne glazbe, Danny Tenaglia, desetljećima je jedno od najprepoznatljivijih i mnogo puta nagrađivanih lica na sceni. Poznat je po svojim maratonskim, 24-satnim (pa i dulje) setovima, po nastupima u najvažnijim klubovima na svijetu ali i po jedinstvenom sposobnošću da nas odvede na glazbena putovanja koja obuhvaćaju zvukove, scene, stilove i dob. On je punokrvni DJ koji je obilježio našu scenu, a na partyju ću mu se pridružiti i mnogi njegovi proslavljeni vršnjaci.

“Dragi moji prijatelji, uzbuđen sam što najavljujem svoj “30 + 30 = dTeN - TWO Day Birthday Celebration” live stream za ovu subotu, 6. ožujka (kad mi je rođendan) te nedjelju, 7. ožujka, s nevjerojatnom postavom globalnih DJ-a koji me i dalje oduševljavaju svojom energijom! Svi ti DJ-evi utjecali su na mene na toliko načina i čast mi je smatrati svakog od njih dragim prijateljima. Naravno, mogu se sjetiti stotine drugih, ali moj veliki prijatelj i menadžer Gui Ramos, kao i tim Greya Areaa i Beatporta, sastavili su ovaj line-up i morali smo ga svesti na 30 setova. Planiram početi voditi emisiju iz svog novog BASSMENT-a i planiram imati mnogo, mnogo gostujućih DJ-a, umjetnika, prijatelja, puštati glazbu, razgovarati i komunicirati s ljudima. Pratite nas zbog toga. Na kraju, tako mi je žao što još uvijek fizički ne možemo biti zajedno, ali još uvijek možemo - plesati po kući!”

Kompletna postava uključuje sljedeće DJ-eve: Behrouz, Benny Soto, Blond:ish, Boris, Carl Cox, Chris Liebing, DJ Chus, DJ Vibe, Danny Tenaglia, David Guetta, Demi, Dubfire, Guy Gerber, Harry Romero, Hernan Cattaneo, Ilario Alicante, KinK, Lauren Lane, Markus Schulz, Mendo, Mike Nervous, Misstress Barbara, Nicole Moudaber, Pablo Ceballos, Paco Osuna, Sasha Carassi, Seth Troxler, Sharam, Steve Lawler and Victor Calderone.

Load the next article
Loading...
Loading...