Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Dimensions festival objavio finalna imena ovoljetnog festivalskog izdanja

Bit će to prvo festivalsko izdanje festivala u Dalmaciji, a održat će se od 1. do 5. srpnja ove godine

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 3 March 2021
Dimensions festival objavio finalna imena ovoljetnog festivalskog izdanja

Dimensions festival najavio je svoje ovogodišnje izdanje koje će se, nakon Istre, ovo ljeto po prvi put održati u Dalmaciji i to od 1. do 5. srpnja 2021. u The Gardenu Resortu u Tisnom. Novo poglavlje festival je zaokružio ovogodišnjom postavom s novim imenima, a to su DJ Bone, DJ Masda, Peach, Mala, Shackleton, Youandewan, rRoxymore, ISAbella, Zakia, Credit 00, Charles Webster, Huerta i mnogi drugi. Najavljena su i nova partnerstva, uključujući; Dr Banana, Heels & Souls, VBX, Truants MARICAS i Trommel.

U skladu s tradicijom, Mala će još jdnom moćno preuzeti Dimensions s setom koji će oduševiti one posvećene basu. U Dalmaciji se okuplja i berlinska scena, koju će predstaviti Youandewan, Huerta, KRN, The Ghost, Gene On Earth, Sugar Free te Hamish & Toby. DJ Masda, Tho & Loren i Voigtmann također otkrivaju čari housea, a u istraživanje mračnijih sfera elektroničke glazbe vode nas DJ Bone, Zarkoff i Freakenstein. Zvukove Londona predstavit će pak DJ Zakia, 404 Eros, Harri Pepper, Heels & Souls, Sean OD i Will Lister.

Dimensions je otkrio i niz novih festivalskih glazbenih partnera, uključujući izdavačku-modnu kuću iz Velike Britanije Dr Banana, barcelonske LGBTQ zabavljačice Maricas, glazbena platforma Truants i te izdavačka kuća usmjerena prema plesnoj glazbi Heels & Souls.

Nakon dnevnog programa, Barbalella's, kao jedan od najzanimljivijih svjetskih klubova na otvorenom, udaljen kratkom vožnjom od The Garden Resorta, okupit će plesače do ranih jutarnjih sati. Kako bi održali originalni duh Dimensionsa, za zvuk će biti zadužen već kultni Sinai Sound System. Program Barbarelle bit će objavljen uskoro.

Load the next article
Loading...
Loading...