Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Defected sprema virtualni festival

Ovaj petak, od ponoć do 12, moći ćete uživati u 12 sati housea

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 17 March 2020
Defected sprema virtualni festival

Ovog petka, 20.ožujka, od ponoć do 12 ujutro, Defected će održati virtualni festival. Putem YouTubea i Facebooka, svojim će fanovima omogućiti 12 sati house glazbe - klasične setove, neke nikad prije predstavljene ekskluzive i neke nove mixeve. To je njihov način da pomognu svim obožavateljima house glazbe koji su na ijedan način pogođeni pandemijom koronavirusa. A evo što oni sami kažu o tome:

“Defected ulazi u vaš dom!

Teško nam je kad vidimo što se događa po svijetu. Svi smo povezani, tako da ako na ijedan način patite zbog ove pandemije, želimo da znate kako niste sami.

Neki od vas su možda u izolaciji a pošto su svi naši partyji odgođeni do svibnja, željeli smo se svejedno povezati s vama, samo na drukčiji način. Dakle, nakon što smo omogućili live streamove iz Defected Croatie, We Are FSTVL-a i Defected London FSTVL-a, sad produciramo svoj prvi ikad Defected Virtual Festival... Bez prepreka, predrasuda, bez VIP-a... bit ćemo svi zajedno na virtualnom plesnom podiju. Bit će to proslava jedinstva i solidarnosti.

Ovog petka, od ponoć do 12 sati ujutro, na Facebook Liveu i YouTubeu složit ćemo 12 sati housea. Tih 12 sati sastojat će se od klasičnih setova, nikad čutih ekskluziva i potpuno novih mikseva svih vaših Defected artista.

Pazite na sebe, budite pažljivi jedni prema drugima i pridružite nam se u petak za vrhunski house party!

Zajedno ćemo ovo prevladati!”

Load the next article
Loading...
Loading...