Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Dekonstrukcija: Stanny Abram - Cancel Everything (Glasgow Underground)

Donosimo intervju s producentom, autorom izdanja koje je prvo na redovnoj ljestvici najboljih regionalnih house produkcija za prosinac

  • Ela Radić I Foto: Press
  • 24 January 2022
Dekonstrukcija: Stanny Abram - Cancel Everything (Glasgow Underground)

Prvo mjesto na našoj redovnoj listi najboljih regionalnih izdanja, ovaj put za prosinac, zauzela je stvar “Cancel Everything” Stannyja Abrama. Možete je nabaviti OVDJE a kako je nastala, što ju je inspiriralo te je li je publika već čula u sklopu nekog njegovog seta, pitali smo Stannyja. U nastavku pročitajte što je odgovorio te poslušajte stvar.

m: “Cancel Everything” još je jedno izdanje na Glasgow Undergroundu. Možeš nam reći nešto više o stvari, kako je nastala, koliko dugo si je radio i s kojim produkcijskim alatima?

SA: Cancel Everything je nastala spontano kao i većina mojih traka, radio sam je tamo negdje tri dana sve ukupno. Za produkciju upotrebljavam ACID, NI Kontakt, Arturia V Collection, obožavam oldskul sintove.

m: Riječ je o vokalnom tech houseu, posljednih godina dosta radiš house i tech house, je li ti to najdraži žanr trenutno?

SA: Pa uvijek mi je omiljeni žanr bio house uključujuči njegove sub žanrove što se produkcije tiče. U poslednje vrijeme dosta radim i elektro.

m: Stvar je idealna za špicu, jesi li je imao prilike isprobati na publici i kako je reagirala ako jesi?

SA: Nažalost, u kakvoj smo situaciji, nisam imao još prilike isprobati stvari na publici.

m: Kad inače radiš neku stvar, tko je najčešće prva osoba koja ju čuje? Do čijeg mišljenja oko izdanja najviše držiš?

SA: Ne prakticiram taj način da bi slao naokolo traku i pitao za mišljenje. Jednostavno odradim traku i pošaljem demo na lejbl i onda slušam njih ako su zainteresirani za izdanje ako bi nešto bilo dobro da se promjeni.

m: Ušli smo u 2022. godinu, koja su ti očekivanja od godine pred nama i koji su planovi?

SA: Imam već potpisanih nekoliko jakih rilisa za Glasgow Underground, Moody itd. i baš sada krajem januara izlazi novo elektro izdanje na ZEN DNA. Nadam se da će što prije završiti ova situacija i da se vidimo na kojoj žurki.

Load the next article
Loading...
Loading...