Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dimensions prebačen na rujan, novi datum je od 2. do 6. 9.

Festival se prvotno trebao održati u srpnju

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 18 May 2021
Dimensions prebačen na rujan, novi datum je od 2. do 6. 9.

Ovogodišnje izdanje Dimensions festivala prebačeno je za rujan. Naime, festival se treba održati u srpnju ali je, da bi svi siogurnosni uvjeti mogli biti ispunjeni, održavanje prebačeno na rujan, točnije na period od 2. do 6.9.

Evo što su poručili iz Dimensionsa: “Napravili smo sve što je u našoj moći da se festival održi u najavljenom terminu početkom srpnja, ali još uvijek postoje velike nesigurnosti oko održavanja festivala početkom ljeta, uz niz ostalih koje se tiču nesigurnosti u vezi putovanja, kao i realizacije događanja uz visoke standarde. Sigurnost posjetitelja, osoblja, izvođača, kao i lokalnog stanovništva, nam je kao organizaciji od iznimne važnosti. Pomicanjem termina održavanja na kraj ljeta, možemo garantirati sigurniji događaj, sa značajnijom zaštitom od virusa. To nam ujedno ulijeva više povjerenja da će se festival na kraju i održati, uz mogućnost da se okupimo nakon dugotrajnog čekanja (što nam je svima i više nego potrebno).”

Napomenuli su i da će sve kupljene ulaznice biti automatski prebačene na novi termin, a ukoliko novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 1. kolovoza 2021. godine. Za sva ostala pitanja može im se obratiti putem maila: [email protected]. Najavljaju i kako će u narednom razdoblju otkriti što sve posjetitelje čeka na ovogodišnjem Dimensionsu poput, primjerice, boat partya, after partya, rasporeda po pozornicama...

Load the next article
Loading...
Loading...