Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Direktor Goldman Sachsa imat će DJ set na ovogodišnjoj Lollapaloozi

Ha?

  • Mixmag I Foto: Yan Krukau (Pexels)
  • 24 March 2022
Direktor Goldman Sachsa imat će DJ set na ovogodišnjoj Lollapaloozi

Direktor Goldman Sachsa David Solomon uskoro će zamijeniti svoje odijelo i kravatu za DJ pult na ovogodišnjem izdanju festivala Lollapalooza u Chicagu. Šezdesetogodišnji investicijski bankar i šef financijske investicijske tvrtke Goldman Sachs sa sjedištem na Wall Streetu navodno se bavi DJ-ingom nekih sedam godina.
“DJ od 2015.” piše mu na Instagramu. David Solomon svira pod svojim imenom i pokrenuo je vlastitu izdavačku kuću 2018. - iste godine kada je postao izvršni direktor Goldman Sachsa.

Bankar, koji je prošle godine navodno zaradio 35 milijuna dolara, objavio je vijest o svom nastupu putem Instagrama. “Uzbuđen sam što ću prvi put nastupati na Lollapaloozi. Sav prihod od nastupa ići će raznim neprofitnim organizacijama u partnerstvu s Playback Recordsom”, objavio je. Riječ je uglavnom o nevladinim organizacijama koje se bore protiv ovisnosti.

Solomon će se nastupati uz imena kao što su Dua Lipa, Metallica, J. Cole, Doja Cat, Machine Gun Kelly i Green Day a festival će se održati od 28. do 31. srpnja ove godine.
Godine 2020. David Solomon svirao je na dobrotvornom eventu u New Yorku koji je ubrzo nakon toga istražen zbog kršenja socijalnog distanciranja i mjera izolacije.

Investicijski bankar poznat je po tome da ne dijeli svijet financija i DJ-inga. Govoreći na podcastu prošle godine, rekao je da ne osjeća potrebu prestati nastupati zbog svog dnevnog posla. “Razmislio sam o tome i rekao: 'Uživam u ovome, ne radim ništa loše, ne kršim nikakve zakone, zabavljam se. Zašto bih prestao raditi nešto u čemu stvarno uživam?”, zaključio je.

Load the next article
Loading...
Loading...