Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Soft Cell i Pet Shop Boys objavili zajedničku stvar, ‘Purple Zone'

Singl će se naći na nadolazećem albumu Soft Cella: '*Happiness Not Included'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 24 March 2022
Soft Cell i Pet Shop Boys objavili zajedničku stvar, ‘Purple Zone'

Soft Cell su se udružili s Pet Shop Boysima na svom posljednjem singlu 'Purple Zone' koji će se naći na nadolazećem albumu Soft Cella, '*Happiness Not Included''. Do suradnje je došlo nakon što su Pet Shop Boys čuli 'Purple Zone' u live izvedbi Soft Cella 2021. - početni razgovori bili su oko produkcije remiksa, ali razgovor se ubrzo prebacio na potpuno partnerstvo.

“Raditi s Pet Shop Boysima bio je užitak, a ova pjesma je savršena kombinacija nas i njih”, rekao je Marc Almond iz Soft Cella u izjavi. Pet Shop Boysi su dodali: “Oduševljeni smo što ćemo surađivati s tako inspirativnim dvojcem kao što je Soft Cell na ovoj prekrasnoj pjesmi."

Posljednji album Soft Cella, 'Cruelty Without Beauty', izašao je 2002. a njihov novi, '*Happiness Not Included'najavljen je za 6. svibnja. Možete ga naručiti OVDJE.

Kroz dvanaest pjesama, duo će istraživati suvremena društvena pitanja uz ideje utopije, objašnjava Marc Almond, koji je rekao: “Na ovom albumu želio sam gledati na nas kao na društvo: mjesto gdje smo odabrali profit prije ljudi, novac prije morala i pristojnosti, hranu prije prava životinja, fanatizam prije pravednosti i naše vlastite trivijalne udobnosti prije neizrecivim mukama drugih.”

U nastavku pogledajte spot za 'Purple Zone'.

Load the next article
Loading...
Loading...