Menu
Home Novosti Menu
Moda

Skin Care Tips: Lalita Kali

U novoj rubrici pitamo naše DJ-ice kojim trikom se služe da prekriju tragove neprospavane noći na koži te koja je njihova dnevna beauty rutina

  • Roberta Novosel I Foto: Enora Paola
  • 26 August 2020
Skin Care Tips: Lalita Kali

Lalita Kali, DJ-ica je i producentica u usponu koja je već zaslužila svoje mjesto u zagrebačkom klubu Depo. Ova studentica Muzičke akademije, u svojim setovima razotkriva kako preferira mračni techno, a osim vlastite produkcije, nedavno je objavila i remix Kas:st-ove stvari “Hell On Earth”. S obzirom da svoje vikende provodi nastupajući u žarištu underground glazbe, zanimalo nas je kako prekriva podočnjake nakon neprospavane noći te koji je njen go-to korektor za iste.

m: Od čega se sastoji tvoja dnevna rutina njege lica?

LK: Sapuna za lice na biljnoj bazi (Lush i slično), hidratantnog gela za lice s aloa verom te povremenog pilinga rukavicama.

m: Najdraži proizvod kojem se uvijek vraćaš...

LK: Maybelline Anti Age roll on korektor, jedan jedini koji briše tamne podočnjake, a da ne izblijedi u roku sat vremena.

m: Proizvod za kosu u koji se kuneš...

LK: Indola Schwarzkopf regenerator u spreju, popravlja ispucale vrhove kao da sam bila na šišanju u salonu.

m: Beauty savjet koji bih svima dala...

LK: Svima bih savjetovala da ne idu spavati sa šminkom na licu, koža se uništava na takav način, dolazi do prijevremenog starenja kože te ona nema vremena odmoriti od svih tih preparata.

m: Bila si cijelu noć na partyju, što radiš da se to sutradan ne vidi na licu?


LK: Balea flasteri za podočnjake rade čudesan posao, zaglađuju, smanjuju “jastučiće” ispod očiju i posvijetljuju podočnjake.

Load the next article
Loading...
Loading...