Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

DJ EZ i Defected skupili 88 tisuća funti kroz 24-satni DJ stream

Novac prikupljen od maratonskog seta legende UK garagea donirat će se dobrotvornoj organizaciji za mentalno zdravlje MIND

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 26 January 2021

Neumorna legenda UK garagea, DJ EZ, uljepšala je lockdown prošlog vikenda s 24-satnim live setom, koji je organiziran u partnerstvu s Defectedom.Live DJ stream se održao u svrhu prikupljanja novca za dobrotvornu organizaciju za mentalno zdravlje MIND, a kroz JustGiving page su fanovi mogli donirati, tijekom praćenja streama.

Do trenutka kada je DJ EZ završio svoje 24-satno putovanje kroz najbolje zvukove UK garagea, u nedjelju u 18 sati, prikupljena je 41 tisuća funti. Defected je to onda taj iznos poduplao, donirajući dodatnih 41 tisuću, napisavši na Twitteru: “Vi ste donirali 41 tisuću funti nevjerojatnom @MindCharity ... Da bismo se zahvalili vama i @DJEZOfficial, uduplat ćemo taj iznos, što znači da su se prikupilo 82.000 funti za pomoć neprocjenjivom poslu u borbi za mentalno zdravlje. Ostali smo bez riječi.”
Iz MIND-a je stigao odgovor: “Samo smo željeli još jednom zahvaliti @DJEZOfficial za njegovih nevjerojatnih 24 sata DJ-iranja, svima koji su donirali i vama za dodatni iznos. 82 tisuće su ogroman novac i jako će utjecati na naš rad. Svi ste nevjerojatni!”

Na JustGivingu je trenutno iznos preko 88.880 funti, što je daleko od prvotnog cilja od 5.000 funti. Komentari objavljeni uz donacije uključuju: "Nevjerojatno, uživam u svakoj minuti i sve to za genijalnu svrhu. Hvala puno” kao i “EZ zaslužuje titulu viteza”.

Pročitajte i ovo: Najbolje vokalne UKG stvari

Jučer, nakon itekako zasluženog odmora, DJ EZ objavio je na Twitteru: "Buđenje uz vijest o donacijama od 87 tisuća funti za MIND je fantastično. Još jednom hvala onima koji su slušali stream u sudjelovali i svemu, kao i onima koji su dali donacije i podršku”.

U nastavku poslušajte cijeli 24-stream DJ EZ-a.

Load the next article
Loading...
Loading...