Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Labyrinth lansirao festival, novo izdanje je u dvorcu Tofte Manor a nastupaju DJ Koze, Jozé González i drugi

Trebali bi nastupiti još i Elder Island i Motor City Drum Ensemble a publika će moći istraživati i labirint u sklopu dvorca

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 April 2021
Labyrinth lansirao festival, novo izdanje je u dvorcu Tofte Manor a nastupaju DJ Koze, Jozé González i drugi

DJ Koze nastupa na Labyrinth festivalu, koji će se 7. kolovoza održati u Tofte Manoru, dvorcu iz 17. stoljeća. Na tom open air festivalu nastupit će, uz Kozea (koji je upravo predstavio svoj LP “Knock Knock”), i švedski artist José González, njemački DJ Danilo Plessow aka Motor City Drum Ensemble, bristolski bend Elder Island i dobitnik BRIT Awardsa za producenta godine 2020., Fred Again.
Ovo je drugi festival u nizu Labyrinth partyja, samo što je ovaj put na potpuno novoj lokaciji, na otvorenom prostoru u sklopu dvorca Tofte Manor a gosti će na dan festivala imati priliku prošetati labirintom u sklopu imanja. Pretprodaja počinje u utorak, 6. travnja a ako vas put nanosi u Veliku Britaniju, karte naručite ovdje.

DJ Koze jedan je od najzabavnijih producenata 20. stoljeća. Na njegovom posljednjem studijskom albumu “Knock Knock” sudjelovala su brojna velika imena, kao što su Róisín Murphy, Bon Iver i José González - koji će mu se pridružiti na ovoj festivalu. Album je na Pitchforku postigao ocjenu 8,8/10, a glavni hit, “Pick Up”, bezvremenski je klasik koji će se na radiju i plesnim podijima čuti dugi niz godina.

U nastavku pogledajte line up festivala:

DJ Koze
José González Live
Elder Island Live
FRED AGAIN..
Josey Rebelle
MCDE / Daniel Plessow
Nabihah Iqbal
Nick Castle
Sedef Adasi
Suze Ijó

Load the next article
Loading...
Loading...