Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sve o kompilaciji koja slavi 10 godina Bass Culture Recordsa

Autor je D’Julz a na albumu gostuju i Mr G, Lady Blacktronika te Sebo K

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 4 November 2019
Sve o kompilaciji koja slavi 10 godina Bass Culture Recordsa

Omiljeni pariški DJ i producent, D’Julz najavio je kompilaciju, “10 Years of Bass Culture”, kojom slavi desetljeće svog labela.

Kompilacija sadrži deset pjesama niza autora koji su objavljivali na labelu, među kojima su Mr G, Lady Blacktronika i Sebo K. Njihove su stvari podijeljene na tri albuma, od kojih su dva već objavljena u rujnu i listopadu, uskoro stiže i treći a 2. prosinca će kompilacija biti dostupna u u cijelosti, kao digitalno izdanje te putem streama.

D'Julz objašnjava: "Kad sam pokrenuo label, ideja je bila promovirati stilove housea i techna koji su, po meni, nedostajali na sceni. One jednostavne, ali učinkovite, bezvremenske dancefloor hitove koji imaju karakter i stil, i drukčije su od uobičajenih stvari koje se objavljuju. Htio sam pronaći novu generaciju producenta koji bi dali svježu interpretaciju zvuka koji sam uvijek gurao u svojoj DJ karijeri, ali i dovesti umjetnike kojima sam se divio od prvog dana, a koji su objedinjavali moju viziju”; objasnio je i nastavio: "Razmišljajući o Bass Culture Recordsu danas, sretan sam što sam uspio ostvariti upravo to. Mislim da sam ostao relevantan, ali i vjeran originalnom konceptu dok su glazbeni trendovi dolazili i odlazili; nastavljao sam pronalaziti svježe talente koji me uzbuđuju, i još uvijek angažiram one etablirane umjetnike koje volim. Ova kompilacija je dugo nastajala i ne mogu biti ponosniji što upravo ove pjesme objavljujem za obilježavanje 10 godina labela”, zaključio je D’Julz.

Kopije vinila možete preuzeti ovdje, ovdje i ovdje.

A kako D’Julz zvuči live, u sklopu Mixmagovog The Lab LDN, poslušajte niže.

Load the next article
Loading...
Loading...