Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najjača domaća trap imena ove subote u Osijeku

Vojko V, Krankšvester, Hiljson Mandela, z++, Grše i drugi nastupat će na open-air izdanju festivala Drito iz Osijeka

  • Mixmag Adria I Foto: Julian Labrović/press
  • 8 June 2022
Najjača domaća trap imena ove subote u Osijeku

Ovog vikenda u Slavoniju stiže najjači trap festival s domaćim izvođačima - Drito. Naziva “Drito iz Osijeka” te u obliku open-air događanja, festival će se drugu godinu zaredom održati pred osječkom publikom, i to ove subote 11. lipnja te Dvorište PTF-a.

Ukupno deset jakih trap snaga nastupit će na jednodnevnom izdanju Drita iz Osijeka, koje uz energične nastupe donosi i koncertne premijere; Hiljson Mandela premijerno će pred osječkom publikom uživo izvesti svoj netom objavljeni prvi solo album “Mandela Effect”, svoj prvi samostalni nastup imat će Osječanin Massimo Savage, a prvi nastup u Hrvatskoj upravo će na ovom festivalu imati i Ba$ha, tinejdžer koji je s pjesmom “DISKO” osvojio regiju i postao jedno od najaktualnijih novih imena glazbene scene.

Uz njih, Drito iz Osijeka će ugostiti čitav niz moćnih trap imena iz čitave regije - na festivalsku pozornicu stižu ovogodišnji dobitnici glazbene nagrade Porin - Krankšvester, dalmatinske snage Vojko V, Grše i TTM, zagrebački dvojac 30Zona, kutinska glazbena senzacija Podočnjaci te “domaćin”, osječki trap heroj z++. Dio programa čini i klupska večer Trepaj il’ krepaj, čiji DJ-i će brinuti da festival bude ispunjen i zvukom svjetskih trap bangera.

Kroz šest godina postojanja, Drito je postao vodeće festivalsko ime domaće gen-z generacije, a čiji organizator je booking agencija i izdavačka kuća yem. U stvaranju ove snažne glazbene zajednice Drito sudjeluje od samih početaka i svog prvog izdanja 2016. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Iz godine u godinu, festival raste zajedno sa svojim izvođačima i publikom te zajedničkim snagama kao kulturološki fenomen ostavlja snažan utjecaj na domaću glazbenu scenu.

Ulaznice za open-air festival Drito iz Osijeka dostupne su po cijeni od 100 kn, online putem Core Eventa, a fizička prodaja je dostupna u caffe bar Voodoo (Sunčana ul. 8, Osijek). Početak događanja je u 19 sati, a ulaz na festival je isključivo 16+.

Load the next article
Loading...
Loading...