Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Vrijeme je za Duplu Šihtu

Članovi kolektiva High5 imaju novi projekt s kojim premijerno ove subote stižu u zagrebačku Tvornicu kulture

  • Mixmag Adria I Foto: Marko Lopac i Press
  • 13 December 2022
Vrijeme je za Duplu Šihtu

Članovi trap kolektiva High5 ove su godine predstavili novi projekt, naziva 2xŠihta (Dupla Šihta), a šest mjeseci nakon premijernog nastupa u ovom obliku, najavljuju i svoj prvi koncert pred zagrebačkom publikom - ove subote, 17. prosinca stižu na pozornicu Tvornice kulture.

Riđi Riđ, Rade Ulica i Žugi oformili su ovaj projekt zajedno s Rinomom, producentom iz Vodnjana. U ovom obliku na sceni su se pojavili albumom “Spremni za rad” i pokazali svoju neiscrpnu kreativnu energiju. Album se sastoji od osam pjesama, u njegovom kreiranju sudjelovao je i glazbeni producent Matko Šašek Koolade, a kao prvi singl s pratećim ekstravagantnim videospotom predstavljena je pjesma “Nula”.
Svoj prvi nastup kao Dupla šihta predstavili su ovo ljeto na festivalu Beat Na Moru na otoku Krku, a ove subote 17. prosinca po prvi put će u ovom obliku stati na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture, gdje ih njihova publika s nestrpljenjem iščekuje, dok oni kratko poručuju: “Dupla šihta, Tvornica, bacamo sve stare, a i ove nove hitove na pod.”

Ulaznice su u pretprodaji dostupne u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku te online putem platforme Core Events, po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Ulaz je moguć isključivo 16+, a organizator događanja je yem.

Load the next article
Loading...
Loading...