Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Iz londonskog kluba Egg otkrili da su u lockdownu gubili 20 tisuća funti po večeri

Prije pandemije, radili su pet noći tjedno

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 September 2021
Iz londonskog kluba Egg otkrili da su u lockdownu gubili 20 tisuća funti po večeri

Generalni direktor londonskog noćnog kluba Egg otkrio je da je tijekom lockdowna klub imao gubitak od 20 tisuća funti po večeri. Hans Christian Hess, direktor Egga rekao je za My London da ga brine utjecaj COVID putovnica - novog sustava koji će biti uveden krajem rujna - te da ga “plaše” odluke vlade.

Hess radi za taj poznati londonski klub već 17 godina. Egg je prije pandemije uglavnom radio pet noći u tjednu a kad je nastupila koronakriza, doživio je veliki financijski udarac, slično kao i mnoga druga mjesta u Velikoj Britaniji, bez ikakve podrške vlade.

“Bili smo zatvoreni 18 mjeseci i bilo je jako teško. Brexit zajedno s COVID-om definitivno su nam stvorili probleme”, rekao je Hess. Dodao je i da se “računi zbrajaju a vlasti ne pomažu sa svojim smjernicama i ograničenjima. To je noćna mora.”

Budući da su se klubovi ponovno otvorili u Engleskoj 19. srpnja, 75% tvrtki koje djeluju u industriji izgubilo je osoblje zbog “pingdemije”, odnosno zahtjeva da svi koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom ostanu kod kuće i izoliraju se. Hess je tvrdio da je to uzrokovalo da puno clubbera ostane kod kuće kad se Egg otvorio no, od tada su primijenili nove COVID propise kako bi osigurali da gosti ostanu sigurni - poput traženja potvrde o cijepljenju, negativnog testa ili dokaza o preboljenoj bolesti.

“Sretni smo. Prilično dobro radimo. Ljudi dolaze i atmosfera je stvarno dobra. Dolazi nam puno mladih ljudi, što je jako dobro za mlađu generaciju i one koji prije nisu iskusili noćni život”, rekao je.

U srpnju je Boris Johnson najavio uvođenje COVID putovnica od kraja rujna, koje će biti potrebne pri ulasku u klub. “Bit će nam zaista teško. Pomalo sam prestrašen”, rekao je Hess i zaključio: “Nadam se da ćemo i dalje napredovati, ali pokušavamo to učiniti korak po korak.”

Load the next article
Loading...
Loading...