Menu
Home Novosti Menu
Novosti

ELECTOR: Predstavljamo nominirane u kategoriji Bass singl/EP

Tri izdanja u bubnju za Bass singl/EP godine

  • Mixmag Adria I Foto: nagradaelector.hr
  • 19 January 2023
ELECTOR: Predstavljamo nominirane u kategoriji Bass singl/EP

Organizatori su prije nekoliko dana objavili nominacije za drugo izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR, a dodjela je sve bliže te, iz dana u dan, predstavljamo detalje o nominiranima. Na redu je kategorija Bass singla/EP-a godine.

Anja G & Dr.Obi su EP "Moonlight" izbacili krajem travnja prošle godine, a kako su onda istaknuli, to je njihov protest i odgovor na globalna zbivanja. Snažan EP dobio je odgovor i od žirija nagrade ELECTOR nekoliko mjeseci kasnije, a po njihovu sudu radi se o jednom od najboljih bass izdanja u protekloj godini. Nakon što su posljednjih nekoliko mjeseci nastupali po Njemačkoj, Sloveniji, brojnim festivalima u regiji i šire, Anja G & Dr.Obi, za početak godine, će odmjeriti snage s Filipom Motovunskim. Izdanje poslušajte OVDJE.

Filip Motovunski na prvom je izdanju ELECTORA pokupio nagradu u kategoriji Remiks godine, a sada se natječe u nekoliko kategorija. Bass kategorija posebno je zanimljiva jer su se u bubnju našla čak dva singla na kojima je on radio. Prvi od njih je "Blood Overflow", pjesma koja je od 10. lipnja prošle godine na Beatportu. Kako su mediji onda pisali, radi se o singlu koji bass linijom ostavlja revolucionaran dojam, a neumorni Filip Motovunski i ovoga je puta ispunio sve kriterije za utrku za nagradu ELECTOR. Singl poslušajte OVDJE.

Druga nominacija u istoj kategoriji Filipu je stigla zahvaljujući suradnji s Joeom Raygunom koji je dobro poznat na međunarodnoj d'n'b sceni. Nekoliko puta je nastupao na festivalima poput Seasplasha i Outlooka, a ovaj moćni dvojac već je i ranije surađivao. Singl "Give'em" objavili su za Subtitles Music UK, a osim simpatija publike, nominacijom za ELECTOR su dobili potvrdu da im je naklonjena i struka. Kako njihova suradnja zvuči, provjerite na LINKU.

Load the next article
Loading...
Loading...