Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Overmono najavljuju debi album, 'Good Lies'

Poslušajte i novi singl 'Is U'

  • Mixmag I Foto: ELLIOTT MORGAN
  • 19 January 2023
Overmono najavljuju debi album, 'Good Lies'

Overmono su najavili izlazak svog debitantskog albuma, 'Good Lies', i to u svibnju, preko XL Recordingsa. Uz najavu svog prvog albuma, Overmono su objavili i potpuno novi singl pod nazivom 'Is U' koji bi se trebao naći u proširenom izdanju na LP-u ovog proljeća. Album 'Good Lies' bi trebao biti objavljen u petak, 12. svibnja, za XL Recordings - njihovu dugogodišnju diskografsku kuću koja je prethodno objavila EP-ove poput 'Everything U Need' i prošlogodišnjeg 'Cash Romantic'.

“U posljednje dvije godine proveli smo toliko vremena na putu, stvarajući glazbu kad god smo mogli”, rekao je par. “Stalno kretanje uvijek je bilo jako inspirativno i natjeralo nas je da puno eksperimentiramo i zabavljamo stvarajući akorde i igramo se s vokalima. Ovaj album je doista pismo ljubavi prema dosadašnjem putu i označava kamo želimo dalje ići.”

Singl 'Is U', došao je nakon iznenađujućeg izdanja 'Walk Thru Water' iz studenog prošle godine koji sadrži sample pjevača, tekstopisca i producenta iz LA-a St. Panthera. 'Is U' prati i video koji je snimio njihov stalni suradnik, fotograf i redatelj Rollo Jackson. Osim toga, Overmono su najavili i australsku turneju a potom i odlazak u Sjevernu Ameriku gdje će imati debitantski nastup na festivalu Coachella, te nastupe u New Yorku, Torontu i Montrealu.

U nastavku pogledajte spot za 'Is U', a OVDJE naručite album 'Good Lies'.

Load the next article
Loading...
Loading...