Menu
Home Novosti Menu
Novosti

ELECTOR: Predstavljamo nominirane u kategoriji New (S)Elector

U utrci za New (S)electora godine su Elena Mikac, Eloc i Lovro Baletić

  • Mixmag Adria I Foto: nagradaelector.hr
  • 16 January 2023
ELECTOR: Predstavljamo nominirane u kategoriji New (S)Elector

Nakon objavljenih nominacija za drugo izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR, u prvom predstavljanju nominiranih po kategorijama, donosimo vam troje mladih DJ-a, od kojih će netko ponijeti nagradu za najzapaženijeg mladog hrvatskog DJ-a u 2022. godini. New (S)elector godine postat će Elena Mikac, Eloc ili Lovro Baletić.

Elena Mikac je DJ-ica i promotorica, prisutna na domaćoj sceni od 2020. godine. Nominaciju za nagradu New (S)elector osvojila je i prošle godine, no zbog pandemijskih sezona, žiri ju je odlučio ponovno nominirati. Uz Toma Buga, Elena organizira klupski program Dobar House te vodi istoimenu izdavačku kuću. Njen DJ miks možete poslušati OVDJE.

Eloc je zagrebački DJ i promotor, koji je za DJ pultom debitirao 2020. godine. Od tada redovito nastupa u klubovima u Zagrebu te ostatku Hrvatske, a prošle godine je pokrenuo i vlastiti klupski program ADAPTer. Njegov svježi DJ miks
poslušajte OVDJE.

Lovro Baletić je DJ i producent koji trenutno radi u studiju Cycle kod Jana Kinčla. Na domaćoj sceni je prisutan od početka prošle godine, a dosad je na svom Bandcampu objavio dva EP-a. Lovro preferira nu-disco i house glazbu, a kako to zvuči poslušajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...