Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Eris Drew i Octo Octa objavile detaljne “Hot n Ready” DJ upute u pdf formatu

Ako ništa, ovo je idealno vrijeme za poraditi na svojim DJ-vještinama

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 March 2020
Eris Drew i Octo Octa objavile detaljne “Hot n Ready” DJ upute u pdf formatu

Eris Drew i Octo Octa na svojoj su su web stranici objavile DJ upute na 16 stranica. Savjeti su dostupni su i u obliku PDF-a i kao Google dokument a namijenjeni su svima, od onih koji ne znaju što znači što BPM do veterana za DJ pultom. Sam vodič podijeljen je u dva glavna dijela: metode i klupske vještine. Dio koji se bavi metodama, široko govoreći, savjetuje kako se najbolje pripremiti za DJ nastup. To uključuje kako selektirati stvari koje planirate puštati, načine na koje možete vježbati i pripremati se za set, te različite stilove miksanja.
Dio koji se bavi klupskim vještinama definiran je kao daleko prozaičniji niz skillsa, uz savjete koju opremu ponijeti sa sobom, kako dogovarati honorare za svoje nastupe te kako raditi kada ste vi ili drugi u raznim stanjima - opijenosti!
Eris Drew i Octo Octa u uvodu jasno navode da, iako je ovo koristan vodič, morate pronaći svoj vlastiti put kao DJ. “Ovaj vodič nije zamišljen kao elitistički proglas koji tvrdi da su naše ideje i metode jedini način za uspjeh” rekle su i dodale: “Postoji toliko različitih načina pristupa DJ-iranju Namjera nam je potaknuti kreativnost i drukčiji, nov način rada. Samo želimo podijeliti svoje znanje i iskustva kako bismo, nadamo se, pomogli drugima, a ne da se osjećaju omalovaženi porukama tipa 'to je ono što pravi DJ radi'”, zaključile su.
Ovo je inače drugi vodič koji je par objavio na svojoj web stranici. Prvi je bio vodič Octo Octe o tome kako napraviti vlastiti kućni studio, a koji možete pročitati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...