Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

EXIT nominiran za najbolji festival na svijetu

Britanski magazin NME nominirao je EXIT pored festivala Reading & Leeds, Fuji Rock, Wireless i dr.

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 30 January 2022
EXIT nominiran za najbolji festival na svijetu

Britanski magazin NME nominirao je EXIT za najbolji festival na svijetu! Ovom nominacijom za prestižne NME nagrade, EXIT se našao u društvu velikih, svjetskih imena iz glazbene industrije, kao što su Lana Del Rey, Billie Eilish, The Weeknd, Måneskin, BTS, Lil Nas X, Taylor Swift, Liam Gallagher i dr.

NME (New Musical Express) je magazin s tradicijom dugom čak 70 godina, tijekom kojih je pokrivao teme iz glazbe, filma i kulture, a osvajači njihovih nagrada, kroz povijest, su bili glazbeni velikani, kao npr. Elvis Presley, The Beatles, David Bowie, John Peel, Cliff Richard, Paul Weller, Arctic Monkeys, Muse, Morrissey, Oasis, The Jam, Blur i mnogi drugi. Ovogodišnje NME nagrade, u kategoriji Najbolji festival na svijetu, nominirale su EXIT, pored još 9 manifestacija, a među kojima su Reading & Leeds, Fuji Rock, Wireless i dr.

Prvi potvrđeni headlineri 21. izdanja EXIT festivala, od 7. do 10. srpnja 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, su kralj alternativnog rocka Nick Cave & The Bad Seeds te miljenik domaće publike elektroničke glazbe, Boris Brejcha, dok se još imena očekuje uskoro...

Load the next article
Loading...
Loading...