Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fathless objavili novo, poboljšano izdanje svog albuma iz 2020., 'All Blessed'

Izdanje sadrži originalni album, aktualni singl i nekoliko remiksa

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 15 November 2021
Fathless objavili novo, poboljšano izdanje svog albuma iz 2020., 'All Blessed'

Faithless objavljuju poboljšanu verziju svog albuma 'All Blessed' iz 2020. Izdanje sadrži originalni album, nedavni singl 'Everybody Everybody' i svježi TCTS remiks singla. Poboljšana verzija također uključuje remikseve singlova s originalnog albuma 'All Blessed' koje potpisuju Maceo Plex, Cristoph i Paul Woolford.

Originalno izdanje, objavljeno prošle godine, bio je Faithlessov prvi studijski LP u 10 godina, objavljen na BMG-u. Ovo novo izdanje dostupno je i kao vinil i digitalno, kao Digital Deluxe.

A evo što je je Sister Bliss iz Faithlessa rekla za Mixmag o izdanju: “Iako smo ušli u doba streaminga, snažno osjećamo da vinil još uvijek ima svoje mjesto u ovoj digitalnoj eri. To je analogni svijet iz kojeg smo došli, a kad smo dobili toliko dobrih dance remiksa pjesama sa 'All Blessed', ovakvo se izdanje pokazalo idealnim za naše fanove koji su ljubitelji vinila, jer smo spojili glazbu i artwork. Tu je i onaj poseban osjećaj kada otvarate trostruki vinilni album... Nadamo se da će ovo donijeti dodatnu dimenziju iskustvu slušanja, i jako smo zahvalni što imamo priliku izdati ovu delux verziju našeg albuma. Nadamo se da će imati posebno mjesto u vašoj kolekciji!”

Album možete preslušati i kupiti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...