Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fatboy Slim otkrio kako je zamalo ostavio glazbu da bi bio - vatrogasac

Eat, Sleep, Rescue, Repeat?

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 July 2021
Fatboy Slim otkrio kako je zamalo ostavio glazbu da bi bio - vatrogasac

Fatboy Slim rekao je okupljenima na eventu Fire Fighters Charityja kako je umalo ostavio glazbu da bi postao vatrogasac. Iako je većinu života radio u glazbenoj industriji, tvrdi da je razmišljao o odlasku u mirovinu i pridruživanju vatrogascima nakon što je ostao bez love. “Više manje cijeli život bavio sam se glazbom, ali bilo je uspona i padova, kao i savjeta tipa - sad kad si bez love, vrijeme je da nađeš ozbiljan posao”, otkrio je Fatboy Slim na dobrotvornom eventu. “Razmišljao sam o tome koji bih posao želio raditi i iz nekog razloga, ne znam... imao sam viziju da želim biti vatrogasac.”

Pročitajte i ovo: KiNK remiksira 'Weapon Of Choice' Fatboy Slima

DJ - pravog imena Norman Cook - kaže da je sada ipak prestar da bi postao vatrogasac. “Pretpostavljam da je sada, u mojim godinama, prekasno, ali uvijek sam imao najveće poštovanje prema vatrogascima”, nastavio je i našalio se: “sjedite jako puno vremena, smišljate nadimke jedni drugima, a onda odjednom morate otići i učiniti nešto jako, jako važno. Očito, ovo čime se ja bavim je manje ozbiljno. A osim toga, uniforme su im zakon a znamo kako to žene vole... OK, pretjerujem sad!”

Inače Cook trenutno radi u lokalnom kafiću, Big Beach Cafeu u laguni Hove, svom rodnom gradu. Vatrogasna služba East Sussexa tweetala odgovor na njegove komentare, pogledajte u nastavku.

Loading...
Loading...