Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Za manje od 24 sata počinje Forestland 2019

U slikovitom Brezju održat će se bogato sedmo izdanje festivala s više od 50 gostujućih imena

  • Mixmag Adria I Fotografije: Forestland
  • 18 July 2019
Za manje od 24 sata počinje Forestland 2019

Područje Međimurja, točnije slikovito Brezje, na 48 sati će postati središte elektroničke glazbe, zahvaljujući još jednom izdanju Forestlanda, najvećeg festivala na sjeveru Hrvatske!

Od 19. do 21. srpnja imena kao što su Ruben de Ronde, Mauro Picotto, Ferreck Dawn, The Yellowheads, Mike Vale, E-Base, Arien, Sasha Mikac...nastupit će na festivalskim pozornicama, a čitav line-up uključuje više od 50 inozemnih i regionalnih DJ i producentskih imena!

Sedmo izdanje festivala po prvi put će predstaviti i Live Stage - pozornicu s live nastupima izvođača, i tom prigodom će se predstaviti interesantna hip-hop i trap imena, među kojima su Matter i High5!

U 14 dana radova marljiva ekipa produkcije Forestlanda je od šumske livade napravila neprepoznatljiv festivalski prostor, jedinstven i nezaboravan za tisuće posjetitelja koji će pohrliti već od podnevnih sati. Kad nakon 48 sati, točno u podne u nedjelju 21. srpnja R-G-M završi svoj set party se nastavlja na afteru u Toplicama Sveti Martin, uz bazene i plažu.

Ulaznice za Forestland potražite po 100 kuna na dan festivala ili kupite već danas putem ticket2go.hr.

Load the next article
Loading...
Loading...