Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Wizkid, DaBaby, D-Block Europe prvi u nizu izvođača Fresh Islanda 2020

Organizatori festivala najavljuju deveto izdanje kroz novi turističko-festivalski koncept “Fresh Island Week” na Zrću

  • Mixmag Adria I Foto: Dino_Ninkovic_Denine.eu/Fresh Island Press
  • 21 November 2019
Wizkid, DaBaby, D-Block Europe prvi u nizu izvođača Fresh Islanda 2020

Jedan od najpoznatijih europskih festivala urbane glazbe, Fresh Island Festival koji će se sljedeće godine održati od 4. - 9. srpnja na plaži Zrće, najavio je čak trideset izvođača i DJ-a koji će nastupiti na devetom festivalskom izdanju. Prvi line up izvođača uključuje imena kao što su Wizkid, DaBaby, D-Block Europe, DJ Semtex i Tim Westwood uz podršku najboljih europskih DJ kolektiva iz Pariza, Londona, Berlina i Amsterdama.

Nakon osam festivalskih godina, te zavidnih brojki od preko 50 000 turista iz 50 zemalja svijeta i nastupa najvećih glazbenih zvijezda, Fresh Island tim najavljuje deveto izdanje kroz novi turističko festivalski koncept “Fresh Island Week” na Zrću, omiljenoj ljetnoj festivalskoj destinaciji za mlade.

Od svog osnutka 2012., Fresh Island postao je jedan od omiljenih i najprepoznatljivijih događanja na festivalskoj sceni što dokazuje i nominacija za ‘Best Medium Sized Festival’ na skoroj dodjeli nagrada European Festival Awards. Legendarni klubovi Aquarius, Papaya, Rocks Beach Club i Kalypso, za vrijeme trajanja Fresh Islanda, kroz godine su ugostili najveća rap imena poput Snoop Dogga, Nasa & Rick Rossa, kao i brojne nove zvijezde uključujući Lil Pumpa, Stefflon Don i Young Thuga.

Uz jedinstvene nastupe, program uključuje brojne pool i boat partyje, ekskluzivni ‘Zero day’ te razne atraktivne aktivnosti u moru i na plaži. Fresh Island Week 2020, prema riječima organizatora, nije samo festival, to je nezaboravna ljetna avantura i jedno od najvrućih događanja sljedeće sezone.

Prijavom na festivalskoj web stranici, još se danas, 21. studenog, stignu kupiti ulaznice po povoljnijoj “Super Early Bird” cijeni, jer od sutra cijene ulaznica rastu. Ulaznice i informacije potražite ovdje.

Loading...
Loading...