Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Prva godišnjica Tanzena uz futuristički zvuk Kompakta

Ovaj petak u zagrebački Aquarius dolaze Jonathan Kaspar, ANII i Rex The Dog

  • Mixmag Adria I Foto: Tanzen Kollektiv promo
  • 20 November 2019
Prva godišnjica Tanzena uz futuristički zvuk Kompakta

Nakon gostovanja u prvoj tanzen sezoni i obilježavanja 25 godina postojanja etikete, gdje su ekipu svojim setovima rasplesali Sascha Funke, Marc Romboy i Thomas Fehlmann, kultni njemački Kompakt Records ponovno se vraća u zagrebački Aquarius na prvu godišnjicu Tanzen Kollektiva.
 22.11. u zagrebačkom Aquarius klubu svoju zagrebačku premijeru imat će Jonathan Kaspar, ANII i Rex The Dog uz podršku dobro nam znanog tanzen rezidenta DJ Ceta.

Kompakt Records je jedna od najdugovječnijih i najutjecajnijih etiketa koja je značajno oblikovala elektronsku glazbu, a u zadnje vrijeme utjecaj Kompakta na cijelu scenu je snažniji no ikada. Etiketa koja nikad nije padala pod prolazne trendove, već ih je uvijek kreirala i diktirala. Kompakt je osnovan 1998. godine i karakterizirao ga je kombiniranje apstraktnog minimal techna sa raznim pop utjecajima. Zadnjih nekoliko godina obilježava ga dodavanje hipnotičnih trance zvukova uz već spomenuti minimal i ta obilježja čine unikatnu umjetničku vrijednost Kompakta. Kolsch, Michael Mayer, Wolfgang i Reinhard Voigt, Superpitcher, Aril Brikha, The Orb, Gui Boratto, Thomas Fehlmann, The Field, Patrice Baumel samo su neki od umjetnika koji su obilježili dosadašnje djelovanje ove vrlo posebne etikete.

Ulaznice za ovaj party potražite u sustavu Entrio po cijeni od 120kn.

Load the next article
Loading...
Loading...