Menu
Home Novosti Menu
Novosti

FUSER - interaktivna DJ igrica

Namijenjena je onima koji žele naučiti nešto o DJ-ingu ali i onima koji žele poboljšati svoje DJ vještine

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 1 March 2020
FUSER - interaktivna DJ igrica

FUSER je nova interaktivna DJ igrica za konzolu. Idealna za one koji žele učiti ali i za već etablirane DJ-eve, ova igrica omogućuje korisnicima da miksaju, koristeći različite likove i nastupajući na različitim lokacijama poput festivalskih pozornica. Igrica je namijenjena i za pojedinačnog igrača kao i za dva do četiri igrača.
FUSER igrači dobivaju hrpu uputa dok miksaju, bilo da im se kaže da kad da dignu bas ili da puste određeni žanr prema zahtjevu publike. Igrica uključuje i razne izazove koji, kad se izvrše, dovode do novog sadržaja i otključavaju nove vještine. Razvijen od strane NCSOFT-a i Harmonix Music Systemsa - koji stoje i iza Rock Banda i Dance Centrala, FUSER dolazi skupa sa soundtrackom na kojem se nalaze stvari Fatboy Slima, Lil Nas X-a, Billie Eilish, Migosa, Lizzo, Warren G-a & Nate Dogga… Uglavnom je riječ o elektronici, hip hopu i popu, sveukupno preko 100 pjesama.
U priopćenju za javnost stoji: “FUSER će omogućiti igračima da bez problema kombiniraju vokale, baseve i razne instrumente iz mnoštva različitih glazbenih žanrova i umjetnika kako bi definirali svoj vlastiti jedinstveni zvuk kroz ovu inovativnu igricu. Igrači će također moći dijeliti svoje mikseve preko društvenih mreža a njihove DJ vještine moći će se pratiti i online.”
Direktor Harmonixa, Steve Janiak, rekao je: “Sa FUSER-om pružamo vrhunsku glazbenu fantaziju kao igru. Danas je glazba iskustvo. Ljudi danas ne samo da slušaju glazbu nego i snimaju i dijele videa sebe kako pjevaju, kako gledaju omiljeni bend na festivalu ili dijele omiljene pjesme s frendovima. FUSER, koji bi trebao izaći na jesen ove godine, stavlja igrače u središte svega, omogućuje vam da miksate i dijelite neke od najvećih hitova, a možda vam i omogući da postanete - festivalski headliner.”
Niže možete vidjeti više detalja o ovoj igrici.

Load the next article
Loading...
Loading...