Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Jeff Mills na Jarunu

Party je ove subote, počinje u 18h i traje do 4 ujutro

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 5 July 2021
Jeff Mills na Jarunu

Future Scope najavljuje povratak vanserijskog DJ-a i producenta, Jeffa Millsa koji će ovaj put nastupati na zagrebačkom jezeru Jarun. Future Scope w. Jeff Mills čeka nas ove subote, 10. srpnja, s početkom u 18h a party će trajati do 4 ujutro.
Techno “čarobnjak” na sceni djeluje već više od 40 godina, a njegov početak veže se uz Detroit gdje je počeo eksperimentirati i usavršavati svoje tehničke sposobnosti. Danas je iza njega preko 30 albuma, kolektiv Underground Resistance, izdavačka kuća Axis Records te novopečeni magazin The Escape Velocity. Njegovo djelovanje zasigurno je inspiriralo mnoge DJ-eve i producente koji su svoje karijere započeli zbog njegove glazbe.
Na line up se nastavlja jedinstveno ime, Petar Dundov. Njegova je diskografija ove godine postala bogatija za novi EP “Euklidia/Intiwatana”, a osvojio je i novu nagradu za najbolje techno izdanje “Ghostmachine” koju mu je uručio Ambasador.
Još jedan nagrađivani DJ i producent, nadovezat će se na line up, a radi se o DJ Jocku. On u posljednje vrijeme marljivo radi na glazbi pa je tako objavio remix DJ Jordanove stvari “High” i Drznedayjove te Rectoorove “Stay With Me”. Posljednje ime koje će ispuniti line up je Shipe, jedan od organizatora koji je do sad nastupao uz svjetska imena kao što su Amelie Lens, Fatboy Slim, Charlotte De Witte i Sam Paganini.
Ulaznice za novo izdanje Future Scopa možete nabaviti ovdje a ako ih želite dobiti besplatno - kliknite ovdje!

Load the next article
Loading...
Loading...