Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Future Scope w. Matt Sassari ove subote na zagrebačkom Jarunu

Početak je u 17h, a nastupaju još i Petar Dundov, Mr. DJ Dario i Shipe

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 21 June 2021
Future Scope w. Matt Sassari ove subote na zagrebačkom Jarunu

Ove subote, 26.lipnja, na zagrebačkom Jarunu održat će se novo Future Scope techno izdanje - Future Scope w. Matt Sassari. Ovaj put za deckovima je Matt Sassari,, francuski DJ i producent kojeg smo već ranije mogli slušati u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Sassari je na sceni od svoje 18. godine, tijekom karijere je eksperimentirao sa stilovima dok se nije pronašao u tech-houseu. Njegovo novo izdanje “Give It To Me” objavljeno je za Cr2 Records, a može se pohvaliti i izdanjima na raznim izdavačkim kućama poput Octopus Recordsa, we(R)awa te Panterre Musique.

Uz njega, na Jarunu će svirati i Petar Dundov, koji je proteklih godinu i pol bio jako kreativan pa iza sebe ima dosta izdanja, od kojih je jedno suradnja s Gregorom Treshorom te najsvježiji EP “Euklidia/Intiwatana”. Na line up se nastavlja Mr. DJ Dario, osnivač Kraljevstva i Perfectiona a party će se ispuniti i Shipeovim setom koji je ujedno i jedan od organizatora Future Scopea.

Party počinje u 17h, ulaznice po cijeni do 100kn možete nabaviti ovdje a ako ih želite dobiti besplatno, kliknite - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...