Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Ispratite 2023. uz Christiana Crackena, Leu Dobricic i Raula Younga

Novogodišnji Future Scope party čeka vas u Boogaloou

  • Mixmag Adria/Press
  • 27 December 2023
Ispratite 2023. uz Christiana Crackena, Leu Dobricic i Raula Younga

Future Scope povodom novogodišnjeg partyja priprema ples na dva plesna podija u zagrebačkom Boogaloo kao i after party - FUTURE SCOPE NEW YEAR'S EVE 2024.

U nedjelju, 31.prosinca u veliku dvoranu vraća se bugarski techno maestro, Christian Craken koji je već sa svoja prethodna dva nastupa osvojio hrvatsku publiku. Osim što je vrhunski producent, Craken je vlasnik i labela PHOBIA Music Recordingsa što ga je još brže lansiralo na zavidnu poziciju jer njegove trake, među ostalima, vrte i Victor Ruiz te Cosmic Boysi. Uz Crakena, dolazi i regionalna DJ-ica Lea Dobricic koja je nastupala uz Richiea Hawtina i Laurenta Garniera, a može se pohvaliti i pobjedom na Burn Studio Residencyju.

Po prvi puta na Future Scope stiže mađarska zvijezda, Raul Young koji je svoje ime prezentirao na svjetskim festivalima kao što je Sziget Festival. Raul Young i sam je organizator klupskih večeri pod imenom Illegal Control u suradnji s Exile-Artom. Finalna imena velikog floora zaokružit će Future Scope rezidenti, Shipe i Neroa.

Small Floor preuzet će ulogu old school vibracija pa će tako headlinersko ime Ladida premijerno podijeliti sa zagrebačkom publikom svoje selekcije. Ladida koja iza sebe ima više od 28 godina iskustva, nastupala je i na čuvenom Love Paradeu čime se rijetko tko može pohvaliti. Nastavno na Ladidu, dolaze i domaći old school majstori Mr. DJ Dario, Kiki i E-Base.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entria te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Load the next article
Loading...
Loading...