Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Gasi se streaming servis TikTok Music

Lansiran je prije manje od godinu dana a službeno će biti ugašen 28. studenog

  • Mixmag/Pexels
  • 26 September 2024
Gasi se streaming servis TikTok Music

TikTokov streaming servis TikTok Music ugasit će se ovog studenog. Trenutno dostupna u Indoneziji, Brazilu, Australiji, Singapuru i Meksiku, usluga pretplate pokrenuta je prije manje od godinu dana.

U izjavi na web stranici TikTok Musica navodi se da će platforma prestati s radom 28. studenog: “Željeli bismo vam zahvaliti za svu vašu podršku i nadamo se da ste uživali u glazbi. Naša značajka Add to Music App već je omogućila stotine milijuna spremanja pjesama za playliste na partnerskim streaming servisima”, rekao je Ole Obermann, TikTokov globalni voditelj razvoja glazbenog poslovanja, kako izvještava Billboard Pro.

Obermann dodaje: “Ugasit ćemo TikTok Music krajem studenog kako bismo se usredotočili na naš cilj unapređenja uloge TikToka u poticanju još većeg slušanja glazbe i vrijednosti usluga streamanja glazbe, za dobrobit umjetnika, tekstopisaca i industrije.”

Značajka Add to Music omogućuje korisnicima dodavanje pjesama izravno na streaming platforme uključujući Spotify, Apple Music i Amazon Music jednim pritiskom na gumb.

Load the next article
Loading...
Loading...