Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Stiže 'Escapades, debitantski solo album Gasparda Augéa iz Justicea

Vani je i njegov novi singl, 'Hey!'

  • Mixmag I Foto: JASPER J. SPANNING/Mixmag
  • 17 May 2021
Stiže 'Escapades, debitantski solo album Gasparda Augéa iz Justicea

Gaspard Augé, polovica elektroničkog dua Justice, najavio je svoj debitantski album “Escapades” i izbacio novi singl, “Hey!” Album bi trebao izaći 25. lipnja, a predstavlja prvi samostalni projekt ovog francuskog producenta. Justice, koji rade s Ed Banger Recordsom, nisu objavljivali novu glazbu od 2018. godine.

Pjesma “Hey!” skok je natrag na poznati teritorij Justicea s orkestralnom atmosferom, ujedno i prvo što čujemo od ikog od njih dvojice, nakon “Woman Worldwidea” koji je paru donio nagradu GRAMMY 2019. godine.
Objavljen je i video spot koji prati Augeov novi singl, a prikazuje violinistu koji jaše na konju, s vidljivim potpisom Justiceovog nadrealizma. Video je režirao Filip Nilsson, snimao se u Turskoj; novi album koproducirao je Victor le Manse, kojeg znamo preko suradnje s britanskom grupom Metronomy.
“To mi je prvo palo na pamet dok sam snimao pjesmu”, kaže Augé, “mongolski jahač koji svira violinu jašući po stepi, ta neka epska vožnja s osjećajem dalekog istoka. Filip Nilsson i nevjerojatni jahač Metin Yilmaz ostvarili su mi taj san.”
“Escapades” izlazi sljedeći mjesec a sadrži 12 pjesama, uključujući i novi singl. “Oduvijek sam bio opsjednut stvaranjem glazbe veće od života”, kaže Augé. “Uglavnom zato što je tako zabavnije!”

U nastavku pogledajte spot za “Hey!” te popis pjesama s albuma.

Popis pjesama:

1. Welcome
2. Force Majeure
3. Rocambole
4. Europa
5. Pentacle
6. Hey!
7. Captain
8. Lacrimosa
9. Belladone
10. Casablanca
11. Vox
12. Rêverie

Load the next article
Loading...
Loading...