Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Gates of Agartha seli u Tursku i najavljuje line-up

Dolaze Camelphat, Ame, Bedouin, Golfos (Dennis Cruz b2b Pawsa)...

  • Mixmag Adria/Promo
  • 2 August 2024
Gates of Agartha seli u Tursku i najavljuje line-up

Nakon nedavno održanog fantastičnog izdanja u Hrvatskoj, Gates of Agartha kreće prema Turskoj! Novo mjesto održavanja partyja je Tersane Istanbul, od 10. do 13. listopada a očekuju se imena kao što su Camelphat, AME, Bedouin, Golfos (Dennis Cruz B2B Pawsa), Jimi Jules, Avangart Tapldot, Nandu, Nadav Dagon i Zoe Dona.

Gates of Agartha koncept je koji svoju inspiraciju crpi iz mitskog podzemnog kraljevstva Agarthe, gdje su čuvane drevne tajne i mudrosti. Njezin je debi bio široko priznat kao najbolji novi regionalni festival prošle godine u Hrvatskoj. Serija se odnosi na ponudu jedinstvenih kulturnih iskustava na neobičnim mjestima s bogatim osjećajem povijesti. Veličanstveni Istanbul savršeno je mjesto za sljedeće izdanje kao grad koji probija dva kontinenta i živi svjedok povijesti koja je bila glavni grad tri velika carstva - rimskog, Bizantskog i Osmanskog.

Nove informacije pratite OVDJE, ulaznice potražite OVDJE uz napomenu da je za one koji kupuju cjelovito iskustvo, na raspolaganju kurirana kulinarska avantura, beach party, boat tour i čarobna ceremonija otvaranja.

Load the next article
Loading...
Loading...