Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Gioli' & Assia najavljuju izlazak novog albuma ''Fire, Hell and Holy Water''

Talijanke su, nedavno, objavile singl ''I'll Be Fine'' kojim najavljuju svoj treći studijski album

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 17 July 2022
Gioli' & Assia najavljuju izlazak novog albuma ''Fire, Hell and Holy Water''

Ženski crossover electro duo Gioli' & Assia, početkom rujna će objaviti svoj treći studijski album, ''Fire, Hell and Holy Water'' za Ultra Records, a nakon istoimenog, prvog singla i drugog singla, ''Silence'', na red je došao i treći najavni singl, ''I'll Be Fine''.

Gioli' & Assia su životne partnerice, producentice, multiinstrumentalistice, autorice, izdavačice i DJ duo, a zajednički djeluju od 2017., kad su objavile svoj prvi singl ''Stay Closer'', no 2019. bilježe veliki uspjeh svojim livestream serijalom #DiesisLive koji im donosi veliku popularnost na Youtubeu i Facebooku. Osim neuobičajenog spoja elektroničke glazbe s instrumentalnim i vokalnim dionicama, djevojke su oduševile svojim odabirom lokacija za snimanje na njihovoj rodnoj Siciliji i obližnjim otocima, poput vulkanskog Liparskog otočja ili egzotičnim lokacijama poput Islanda.

Izlazak albuma ''Fire, Hell and Holy Water'' najavljen je za 9.rujan 2022., sadržavat će 16 novih glazbenih djela, a djevojke su, među glazbenike koji su ih nadahnuli za snimanje, naveli Coldplay, Depeche Mode, Labyrinth's Euphoria Score, U2 i dr.

Gioli' & Assia, ovog ljeta, nastupaju intenzivnije nego ikad, a pred njima su nastupi u Rumunjskoj, Španjolskoj, Kanadi, Mađarskoj, Grčkoj, SAD-u i Indiji...

Load the next article
Loading...
Loading...